Pui cu mustar si cus cus

de Miha in Pui, 18 Dec 2010 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 linguri mustar
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g cus cus
  • 50 g unt
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si cus cus:

Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la frigider pentru cel putin 1 ora. Scoatem carnea din folie si o punem intr-un vas termorezistent. Dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste si carnea este bine patrunsa.

Intr-o tigaie teflonata prajim usor cus cus-ul in unt topit. Amestecam continuu cu o lingura de lemn. Turnam deasupra 2 cani cu apa fierbinte (cat sa se acopere pastele), acoperim cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana scade tot lichidul. Se potriveste gustul de sare si piper. Cand este aproape gata se pun usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

20.12.2010, 10:09

"As veni si eu la tine fuga-fuguta, dar cred ca trebuie sa-mi gatesti o saptamana, ca-i lung drumul " Eu zic sa-ti faci bagajul pentru 1 luna, daca tot bati atata drum macar sa stii o treaba.

Miha 1

20.12.2010, 10:11

Mona Giuliana Motanele ( iti plac pulpitele, ha? )

mena29 1

25.12.2010, 14:06

ce buneee!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe aromate pe pat de varza creata